homosexualitate

Facebook: lansarea mesajelor cu imagini homosexuale

fb

Facebook a adăugat serviciului său de mesagerie 28 de simboluri pro-homosexualitate, în timp ce președintele Obama a declarat Iunie luna „LGBT Pride” în SUA.

Gigantul de socializare pe Internet susține că ilustrațiile, care includ părinți de același sex și marinari homosexuali, vor ajuta oamenii să-și „exprime identitatea lor autentică”.

Alte imagini prezintă o nuntă homosexuală, doi bărbați în vârstă ținându-se de mâini și o inimă în culorile curcubeului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Genul fluid”

Facebook a declarat: „Sărbătorim Pride prin adăugarea acestor ilustrații gratuite în Sticker Store din Facebook Messenger.

„Vedem aceasta ca încă un mod prin care putem face Facebook un mediu unde oamenii își pot exprima identitatea lor autentică.”

La începutul acestui an – într-o acțiune care a stârnit critici – Facebook a dat utilizatorilor 50 de opțiuni diferite pentru a-și identifica sexul, inclusiv „genul fluid” și „spirit dublu”.

Căsătoria între persoane de același sex

Noile simboluri au apărut în timp ce Președintele Obama a promulgat o proclamație prin care a declarat luna iunie ca fiind „Luna Mândriei Lesbienelor, Homosexualilor, Bisexualilor și Transsexualilor”.

În declarația sa, președintele Obama a spus că administrația sa „se alătură cu mândrie tuturor celor care luptă pentru drepturile LGBT” și a comentat că cei care s-au ridicat pentru asta ar trebui să fie onorați.

„Fac apel la oamenii din Statele Unite să elimine prejudecățile peste tot unde există și să celebreze marea diversitate a poporului american”, a concluzionat el.

Compasiune

Acțiunea Facebook din luna Februarie de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege din peste 50 de descrieri a sexului lor au dus la critici din partea unei organizații de binefacere ce sprijină familia.

Jeff Johnston, un analist al Focus on the Family a spus, „este imposibil să se nege realitatea biologică prin care omenirea este împărțită în două jumătăți – bărbați și femei”.

„Cei care cer schimbarea insistă să spună că există un număr infinit de genuri, dar numai pentru că o spun nu înseamnă că este și adevărat. Acestea fiind spuse, avem o mare compasiune pentru cei care își resping sexul biologic și se cred ca fiind de sex opus”, a adăugat el.

Sursă: The Christian Institute

foto: http://www.freedigitalphotos.net

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button