avort

We can help – Nu te teme, te putem ajuta – clipuri Heroic Media / 3


Clipul ”We can help”/”Nu te teme, te putem ajuta” prezintă o adolescentă necăsătorită care se simte singură și este îngrijorată din cauza unei sarcini neprevăzute. O încearcă sentimente contradictorii și îi este frică. Prietenul și părinții sunt și ei dați peste cap, îngrijorați și speriați.


Dar întotdeauna în situații de acest fel adolescenta însărcinată poate găsi ajutorul de care are nevoie. Nu este prima adolescentă în această situație, iar cei care s-au hotărât să ajute femeile aflate în criză de sarcină au trecut, personal sau apropiați lor, astfel de momente dificile.


Motivul pentru care tineri și tinere, femei și bărbați, în mod direct sau prin organizații pentru-viață, de consiliere în criză de sarcină ori de tip orfelinat, au ajuns să ofere gratuit ajutor este compasiunea față de femeia însărcinată, care nu este ajutată să nască și să-și îngrijească copilul, și durerea că viața unui copil este luată pentru că nu se găsește un adult care să o ajute pe mama lui.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Totodată, experiența le-a arătat că avortul întotdeauna a agravat situația, rămânând o traumă  pe termen lung, uneori de nevindecat toată viața. Pe când nașterea unui copil a adus bucurie și a adus un sens în viața tinerei care a ajutat-o să își croiască un drum în viață. O celebră adolescentă care a născut copilul în ciuda presiunii pentru avort este mama cântărețului Justin Bieber.


Clipul oferă un număr de telefon unde orice femeie aflată în situația ei poate suna pentru sfat și ajutor.


Clipul a fost creat de organizația mass-media pentru-viață Heroic Media si a fost difuzat pe mai multe canale de televiziune americane.


Puteți urmări activitatea organizației la http://www.heroicmedia.org

O listă cu organizații de sprijin a femeii aflate în criză de sarcină din România este disponibilă aici.

Alte clipuri realizate de Heroic Media și traduse în limba română:


Respinge ultimatumul tatălui „Eu sau copilul!”

Dar eu nu am nici un cuvânt de spus? Pentru copilul meu?


Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.

Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.

Cei care doresc să traducă din limba engleză mărturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcină sunt rugați să scrie un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. Dacă ați trecut printr-o situație similară cu cele prezentate până acum și puteți da mărturie despre acest fapt scrieți-ne pe aceeași adresă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button