familie

Voluntarii Coaliției pentru Familie agresați repetat la București. Mihai Gheorghiu cere public intervenția forțelor de ordine

Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru revizuirea Constituției, a făcut apel publica pe pagina personală de Facebook la intervenția autorităților pentru buna desfășurare a ultimei zi a campaniei de informare pentru referendum. El a atras atenția că voluntarii Coaliției pentru Familie au fost agresați repetat la București:

„Echipele noastre de voluntari se confruntă în București cu agresivitatea crescută a unor personaje care acționează în grupuri, caută să provoace incidente și îi urmăresc de-a lungul traseelor parcurse de aceștia. S-au înregistrat cazuri în care unii dintre voluntari au fost insultați și intimidați. În alte cazuri au fost așteptați, în ziua următoare, în fața blocului, pentru intimidare. Poate că echipajele de poliție atât de prompte în a interzice, în mod nelegal, distribuirea de fluturași ar putea să se ocupe și de această urmărire și intimidare a voluntarilor noștri. Fenomenul se petrece deja de câteva zile.”

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button