valorile familiei

VIDEO: Sweet! Au cinci copii, iar Mami îl anunță pe Tati că vor mai avea și gemeni. De ce copiii din familii numeroase vor fi mereu pro-viață

O cititoare, Chelsea Shaw, a contactat site-ul de știri pro-viață și pro-familie LifeSiteNews.com pentru a da o mărturie despre bucuria de a avea o familie numeroasă. Împreună cu soțul ei, Jonathan, care lucrează în Armata SUA, are patru băieți și o fată, toți până în șapte ani.

De curând, Chelsea a postat pe Facebook un video care are deja peste 100.000 de vizualizări. În film, se vede întreaga familie adunată pe canapea, în timp ce Jonathan deschide o cutie de cadou în interiorul căreia se află un plic cu o ecografie. Plăcut surprins, el le explică copiilor că vor mai avea un frățior sau o surioară: „Este o fotografie specială din interiorul burticii lui Mami”. filmul mai arată cum, în timp ce tatăl îi întreabă pe copii ce ar prefera să fie, băiat sau fată, Chelsea scoate altă ecografie, care arată că este vorba de gemeni.

Chelsea relatează că cei mici sunt încântați, se roagă seara pentru frățiorii nenăscuți și sărută burtica mamei pentru a le spune noapte bună:

Îmi crește sufletul că, dând naștere altor frați, îi învățăm de mici să iubească copiii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deși manualele de biologie arată că viața umană începe la concepție, Chelsea preferă să-și bazeze atitudinea pro-viață pe convingerile creștine: „Hristos s-a întrupat din momentul concepției – întruparea Sa nu începe după naștere, ci de la începutul sarcinii Fecioarei Maria și pe tot parcursul acesteia – ceea ce înseamnă că umanitatea începe de la concepție”.

Ea mai spune că, deși lumea crede că a avea copii este o greutate și o suferință, aceasta este de fapt cea mai autentică experiență pentru maturizarea și consolidarea cuplului:

Cred că, dacă au mai mulți copii imediat după căsătorie, cei doi soți sunt nevoiți să se bazeze mai mult unul pe celălalt și să comunice mai mult decât ar face-o dacă ar amâna nașterea de copii. Iar copiii, când sunt mai mulți într-o familie, învață de mici, din experiență directă, bunătatea, răbdarea, altruismul și că lumea nu se învârte în jurul lor. Sunt nevoiți să învețe să comunice și să empatizeze zilnic cu multe alte persoane.

VIDEO

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button