familie

VIDEO. Școala Familiei, teorie și practică: Învață să fii mai bun în relația cu cei dragi

nl-800x480

Școala Familiei este un demers de educație non-formală pentru părinți conceput de specialiști în educație. Misiunea pe care și-o propune este să dezvolte competențele parentale și să redea încrederea părinților în capacitatea lor de a-și crește și educa eficient copiii, asigurându-le baza de comportamente, deprinderi și valori necesare în viață.

ȘCOALA FAMILIEI crede că familia este un întreg, un ecosistem în care fiecare membru are semnificația sa în acest tot unitar, un rost, un rol, are impact și sens în raport cu fiecare celălalt. Familia este incubatorul în care se nasc și se dezvoltă oamenii cetății, familia sănătoasă. Este premisa unei societăți sănătoase.

Părinții sunt invitați în comunitatea Școala Familei pentru a schimba experiență, a se sprijini reciproc, dar mai ales pentru a învăța cum să facă față provocărilor cu care se confruntă familia de azi. ”Dependența de ecrane și detoxifierea digitală”, ”Stiluri de parenting”, ”Educația sexuală” sau ”Provocările adolescenței”, sunt doar câteva din temele abordate în cadrul cursurilor care au început pe 6 mai 2017.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai multe informații despre cursuri aici.

Highly recommended: Modulul Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate – susținut de psihol. dr. Andreea Olteanu, expert în dezvoltarea copilului

Actorul Tomi Cristin, trainer la Școala Familiei, mărturisește:

Școala Familiei a apărut pentru că n-a avut încotro!

VIDEO. Urmărește reportajul TVR despre Școala Familiei

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button