dizabilităţifamilie

Lecție de viață. Patru prieteni cu sindrom Down au demonstrat că pot fi un exemplu demn de urmat pentru alte persoane aflate în situația lor

Patru tineri din Argentina și-au dat seama că a fi antrepenor reprezintă o oportunitate importantă de muncă, după ce au fost respinși de mai multe firme, pe motiv că au sindromul Down. Din acest motiv, tinerii, au decis să fie propriii lor șefi și au deschis o pizzerie cu un serviciu de catering numit „Los Perejiles,” specializat în petreceri și evenimente.

Afacerea a pornit în 2016 și au vrut să arate lumii cum patru persoane cu sindrom Down pot pune pe picioare propria afacere și să o facă să prospere. Mama unuia dintre ei i-a ajutat pe tot parcursul procesului de dezvoltare a afacerii.

Au muncit foarte mult pentru ca afacerea să crească. Într-un an, au organizat nu mai puțin de 200 de evenimente, furnizând pizza și mâncare tradițional italiană la petreceri, nunți sau evenimente private. Firma primește foarte multe comenzi, iar acești oameni demonstrează că, deși au sindromul Down, sunt la fel de capabili că oricare alții.

Pizzeria are capacitatea de a servi 600 de persoane la un singur eveniment și are 20 de angajați tineri, cu multă energie și putere, care arată lumii că și ei pot face lucruri importante.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: copilul.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button