teoria genului

VIDEO. Pediatru american: „Ideologia de gen îi distruge copilului fundamentele de testare a realității”

Redăm în continuare VIDEO și TRANSCRIERE integrală despre efectele ideologizării gender în educație și în sistemul public de sănătate. Narator: Dr. Michelle Cretella, Președintele Colegiului Pediatrilor Americani.


VIDEO

TRANSCRIERE integrală

„Felicitări, este băiat!”, sau: „Felicitări, este fată!”

In calitate de medic pediatru, in ultimii 20 de ani, asa au inceput multe din relatiile mele cu pacientii. Corpul nostru isi declara propriul sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sexul biologic nu este atribuit in mod arbitrar din afara. Sexul este determinat la conceptie de ADN –ul nostru, inmagazinat in fiecare celula a corpului nostru.

Sexualitatea umana este binara, fie ai un cromozon Y si devii barbat, fie nu ai, si esti femeie.

Sunt cel putin 6500 diferente genetice intre barbati si femei. Tratamentul cu hormoni si operatia nu vor shimba aceasta.

Identitatea de gen nu este biologica, este psihologica. Identitatea are de-a face cu gandirea si simtirea.

Gandurile si emotiile nu sunt dictate biologic . Din punct de vedere al raportarii lor la realitate, gandurile si emotiile noastre pot fi corecte sau gresite.

De exemplu, daca intru in cabinetul doctorului meu astazi si spun: „Buna, sunt Margaret Thatcher!” , doctorul meu va spune ca am halucinatii si imi va da un anti-psihotic.

Daca, in schimb, as intra si as spune: „Sunt barbat!” el ar concluziona: „Felicitari, esti transgender”. Daca as spune: „Doctore, am tendinte suicidare, sunt un amputat prins intr-un corp normal, va rog sa imi inlaturati celalalt picior”, voi fi diagnosticata cu tulburare identitara de integritate corporala.

Dar, daca merg la acelasi doctor si spun: „Sunt un  barbat, programati-ma pentru o dubla mastectomie (amputarea sânilor)”, doctorul o va face.

Vedeti voi, conform celor mai multe organizatii medicale de mainstream, daca vrei sa tai un brat sanatos  sau un picior sanatos, esti bolnav psihic. Dar, daca vrei sa tai sani sanatosi sau un penis, esti transgender.

Sa fim clari: nimeni nu se naste transgender. Daca identitatea transgender ar fi ancorata in creier dinainte de a te naste, gemenii identici ar avea aceeasi identitate in 100 % din cazuri. Nu o au.

Am avut un baietel, un pacient pe care il voi numi Andy. Intre varsta de 3 si 5 ani, el se juca adesea cu fete si jucarii specifice (stereotipe pentru) fete si a inceput sa spuna ca este o fata. I-am directionat pe parintii lui Andy catre un terapeut.

Uneori boala psihica a unui parinte sau abuzul sunt factori. Dar cel mai adesea se intampla ca si in acest caz, cand copilul a perceput gresit dinamica relatiilor de familie si a internalizat o credinta falsa.

In mijlocul unei sedinte de terapie, Andy a lasat jucaria camion, a luat papusa Barbie si a spus: „Mami si tati, nu ma iubiti cand sunt baiat!”

Cand Andy avea trei ani, s-a nascut sora lui cu nevoi speciale. Aceasta a avut nevoie de de semnificativ mai multa ingrijire si atentie din partea parintilor. Andy a inteles gresit aceasta, crezand ca de fapt mami si tati iubesc fetele.

„Daca vreau sa ma iubeasca din nou, trebuie sa fiu o fata”, s-a gandit copilul.

Cu terapie de familie, starea lui Andy s-a imbunatatit. Astazi, parintilor lui Andy li s-ar spune ceva diferit. Ar auzi: „Acesta este Andy cel adevarat, trebuie sa ii schimbati numele si sa va asigurati ca toata lumea il trateaza ca pe o fata, altfel va comite suicid.”

Pe masura ca Andy se va apropria de pubertate, expertii il vor pune pe tratamente cu  hormoni, inhibitori de pubertate, pentru a putea sa continue sa pretinda ca este fata.

Expertii ne asigura: „Nu conteaza ca nu am testat aceste tratamente hormonale pe copii normali biologic. Nu conteaza ca atunci cand aceste tratamente inhibitoare sunt folosite pentru a trata barbati cu cancer de prostata si femei cu afectiuni ginecologice, tratamentele hormonale produc probleme de memorie. Nu avem nevoie de testare. Nu, avem nevoie sa ii oprim dezvoltarea biologica acum, altfel se va sinucide.”

Nu este adevarat. Cand sunt sustinuti intr-o pubertate normala, marea majoritate a copiilor cu identitate de gen confuza tind sa revina la normalitate. Cu toate aceste, noi ii castram chimic pe acesti copii confuzi prin tratamente de inhibare a pubertatii. Apoi, ii sterilizam permanent pe unii dintre ei , adaugand hormoni specifici sexului opus: estrogen si testosteron. Acestia expun copiii la risc de boli de inima, de atac cerebral, diabet, cancer si chiar îi expun la problemele emotionale pe care expertii pretind ca le previn.

Daca o fata care insista ca este barbat a fost pusa pe tratament cu testosteron pentru un an, i se aproba dubla mastectomie la 16 ani.

Academia Americana de Pediatrie (AAP) a scos de curand un raport care le solicita pediatrilor sa avertizeze adolescentii care vor sa-si faca un tatuaj, explicandu-le ca tatuajele sunt permanente si pot cauza cicatrici.

Dar aceeasi AAP este mai mult decat 100% de acord ca o fata de 16 ani sa faca o dubla mastectomie, chiar fara consimtamantul parintilor, atata timp cat ea insista ca este un barbat si a luat testosteron in fiecare zi timp de 1 an.

Sa fim clari. Indoctrinarea tuturor copiilor incepand de la nivel prescolar cu minciuna ca ar putea fi prinsi in corpul gresit le dinamiteaza fundamentele de testare a realitatii. Daca un copil nu poate testa nici propria realitate corporala, in cine sau in ce sa mai aiba incredere?

Ideologia transgender in scoli este un abuz psihologic care adesea conduce la castrare chimica, sterilitate si mutilare chirurgicala. Daca aceasta nu este abuz asupra copilului, doamnelor si domnilor, atunci mai ce este?

Traducerea: Alexandra Periețeanu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button