familievalorile familiei

VIDEO. O văduvă bucovineană și-a crescut cei 13 copii din încondeierea ouălor

De curând a fost invitată la emisiunea matinală „Răzvan și Dani”, pe Antena 1, una dintre cele mai pricepute maestre în încondeierea ouălor, doamna Ileana Hotopilă din satul Lupcina, comuna Ulma, județul Suceava.

Cu încondeiatul ouălor a reușit să-și crească singură cei 13 copii după decesul brusc al regretatului său soț. Iată pe scurt povestea vieții ei, relatată chiar de dânsa pentru Ziarul Lumina:

Asta se învață din familie, din moși-strămoși. Eu am 13 copii și pe toți i-am învățat. Mama a avut 15 copii, din care am supraviețuit 10. Ne-a crescut bine, iar noi așa am știut, ca să nu facem păcat: câți ne-a dat și nouă Bunul Dumnezeu, atâția am născut. La 18 ani m-am căsătorit, la 19 a venit primul copil. La nici 38 am născut ultimul copil și am rămas și văduvă. Asta a fost viața mea! Aveam doar 500 de mii de lei vechi pensie și alocația copiilor. Din ouăle acestea i-am ținut pe copii. Au învățat și ei să încondeieze de pe la șase ani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button