familie

VIDEO. Mesajul de la Paris al românilor de pe ambele maluri ale Prutului: „Pentru că ne pasă, vom veni la referendum”

Români din Paris, de pe ambele maluri ale Prutului, încurajează spiritul civic și prezența la votare. Pentru basarabeni votarea la referendum e dublu importantă căci prin implicarea lor în viața publică din România arată că au redobîndit cetățenia română nu „doar pentru a circula”.

Se va putea vota sîmbătă și duminică 6-7 octombrie 2018, orele 07:00-21:00. Peste hotarele României se poate vota în ambasade, consulate și nu numai. În Chișinău vor fi deschise 12 secții de vot iar în regiunea pariziană vor fi 6 secții (lista în comentarii). Se va putea vota cu pașaportul sau buletinul.

VIDEO

Secții de votare la Chișinău și în restul Basarabiei:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Secții de votare la Paris și în alte localități franceze:

Toate secțiile de votare din străinătate le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button