familie

VIDEO, FOTO. Proteste în 12 orașe în favoarea întoarcerii copiilor Cameliei Smicală alături de mamă

În 12 orașe din România și din lume s-au desfășurat proteste în favoarea întoarcerii copiilor Cameliei Smicală alături de mamă. Mihai și Maria Smicală sunt deținuți de serviciile sociale din Finlanda în ciuda faptului că ei au cerut repetat, inclusiv de față cu Ambasadorul României în Finlanda, să se întoarcă acasă.

Premierul Dăncilă a transmis de curând pe mai multe canale oficiale mesajul că România nu renunță la copiii Smicală, cetățeni români reținuți abuziv în sistemul de „protecția copilului” din această țară.

Medicul Camelia Smicală a declarat pentru o televiziune din Piatra Neamț că în Finlanda, o țară la care mulți dintre noi ne uităm cu admirație, întregul sistem de protecția copilului este corupt, deoarece serviciile sunt prestate de firme private care primesc de la stat până la 200.000 de euro pe an pentru fiecare copil „deținut”.

La unul din proteste a participat printr-un video live și Hermina Gheorghe, o româncă din Danemarca care a fost sechestrată în spital după naștere până când i s-a preluat copilul de la sân, pe motiv că era deprimată după ce pierduse alt copil, care îi murise de leucemie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La protestul de la Madrid, pastorul Mircea Lazar a spus că nu guvernul a instituit familia, ci Dumnezeu:

Copiii noștri nu sunt ai guvernelor, ci ai lui Dumnezeu… Copiii au nevoie de părinți, nu de sistem.

FOTO, VIDEO

Piatra Neamț

Arad

Brașov

Cluj-Napoca

Madrid

Într-un orășel din Germania

PE FACEBOOK

Dubai

Altele

 


 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button