valorile familiei

VIDEO. Fetele de aur de la Rio, la un an de la Olimpiadă: Simona Gherman a reușit și „dubla de aur” – două fete și o familie fericită, iar Simona Pop așteaptă un copil

Stiripentruviata.ro a prezentat de curând ce înseamnă familia pentru sportivi de talie internațională precum jucătorii de tenis Roger Federer și Serena Williams.

Nici sportivii români nu rămân mai prejos. TVR Sport a făcut un mic reportaj dedicat celor patru sportive din echipa de scrimă care i-au adus României singurul aur la Olimpiada de la Rio 2016: Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Brânză și Loredana Dinu.

Toate au subliniat cât de bine se simt alături de familie și că împlinirea lor merge dincolo de cariera sportivă, în plan familial.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Simona Gherman a transmis un mesaj frumos telespectatorilor, apărând în filmare alături de fetițele ei:

Bună! Astăzi se împlinește un an de când am cucerit cea mai importantă medalie din cariera mea de sportiv. Și o sărbătoresc alături de cele două comori din viața mea. Vă pupăm cu drag!

Simona Pop a trecut de la aur și gloria sportivă la bucuria venirii pe lume a unui copil:

De un an sunt acasă, în mijlocul familiei, și de un an pot zice că sunt foarte fericită și împlinită!

Foto: Revista Margot

Adrian Pop, soțul Simonei Pop (foto sus), este și el campion la scrimă. Ea a declarat de curând, pentru Revista Margot, că fetița este medalia ei de aur pe anul 2017, deoarece, după Rio, indiferent de rezultatul de acolo, plănuia oricum să se retragă pentru a naște un copil. Scrimera le recomandă tuturor sportivelor să devină mămici:

Să nu le fie frică pentru că nu este nimic înspăimântător sau greu în a fi însărcinată. Este mult mai ușor decât un an de antrenament :))

Loredana Dinu spune și ea că în anul care a trecut a stat mai mult alături de familie, iar Ana-Maria Brânză intenționează să se întoarcă în circuitul competițional cu numele schimbat după cel al soțului. Ea se va numi de acum Ana-Maria Popescu.

 

Citește și Succesul în carieră merge mână în mână cu cel în plan familial: Roger Federer aduce un frumos omagiu soției și familiei sale

Citește și Serena Williams va naște curând: „Tenisul nu definește ceea ce sunt. Acum voi deveni și eu cu adevărat femeie”


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button