valorile familiei

VIDEO. De Ziua Națională, un militar a cerut permisiunea de a depune jurământul de iubire, cerându-și iubita în căsătorie

e-Bihoreanul.ro, 1 decembrie 2017 – Ceremonia de Ziua Națioanlă de la Oradea a fost mai deosebită. După discursurile oficialităților, sublocotenentul Adrian Pal i-a cerut prefectului, reprezentantul guvernului în teritoriu, să-i permită să ia cuvântul. El a spus:

Pe data de 25 octombrie 2012, am depus jurământul de credință față de țară, față de România. Astăzi, 1 decembrie 2017, în fața dumneavoastră și a tuturor celor prezenți, vreau să depun jurământul iubirii

La încuviințarea prefectului, tânărul a înghenunchet în fața iubitei lui,  Minodora Maria Tărău, și, spre surpiza și emoția ei, i-a spus, oferindu-i un inel:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Jur să te iubesc cu toată inima, din tot sufletul și cu toată puterea mea. Așa să-mi ajute Dumnezeu! Domnișoara Tărău Minodora Maria, vrei să fii soția mea?

Răspunsul afirmativ a fost însoțit de aplauzele celor prezenți, iar cineva a avut prezența de spirit de a pune la instalația de sonorizare piesa lui Dan Bittman Ți-am dat un inel.

Cei doi tineri au amândoi 24 de ani, au fost colegi de liceu, după care au fost despărțiți timp de 7 ani, iar acum sunt deja împreună de aproape trei ani.

Casă de, piatră! La mulți ani, România!

VIDEO


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button