adopţie

VIDEO: Cine sunt cele mai frumoase flori? De Mărțișor 2017, la Vălenii de Munte, Asociația Pro Vita Valea Plopului a strâns fonduri printr-un târg caritabil

17015645_1425343217516824_8815728678445663114_o

În prima săptămână a lunii martie 2017, Asociația Pro Vita Valea Plopului a organizat la Vălenii de Munte un târg cu scop de strângere de fonduri.

Este un proiect al Centrului Social Pro Vita pentru născuți și nenăscuți al Parohiei Valea Plopului în parteneriat cu Centrul de acțiune socială Anastasia al Parohiei Sfântul Nicolae Bruxelles.

Au fost puse în vânzare flori din grădina Pro Vita Valea Plopului și mărțișoare confecționate de copiii din căminele aflate sub oblăduirea părintelui Nicolae Tănase.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fondurile strânse din vânzarea florilor vor fi utilizate pentru susținerea celor aflați în îngrijirea Centrului din Valea Plopului.

VIDEO: „Cele mai frumoase flori / Nu-s panseluțele nici trandafirii / Cele mai frumoase flori / Apar pe lume în grădinile iubirii…”

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button