avort

VIDEO: Câțiva clujeni își schimbă părerea despre avort după ce vizionează o animație video cu această procedură

proviata-ro

Campania „40 de zile pentru viață”, de rugăciune și veghe în fața clinicii de avort, aflată în plină desfășurare la Cluj până pe 6 noiembrie 2016, a lansat în seara zilei de 17 octombrie hashtagurile #adevaruldespreavort și #fiiovoce.

Voluntarii campaniei au stat în stradă cu filmulețe animate, traduse în limba română, în care dr. Anthony Levantino, ginecolog american, explică pas cu pas procedura medicală a avortului indus în diverse stadii ale sarcinii, filmulețe pe care le-au arătat pe tabletă trecătorilor tineri și dornici să dezbată cu ei chestiunea avortului. Iată cele două animații video:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce le-au vizionat, trecătorii și-au schimbat părerea despre avort, declarând că nu este bine să se întâmple așa ceva – indiferent de vârsta gestațională sau defectele fătului.

VIDEO. „O VIAȚĂ E O VIAȚĂ. INDIFERENT ÎN CE CONDIȚII”

Distribuie și tu pe pagina ta de Facebook adevărul crud despre procedura de avort, care reprezintă o pierdere nemăsurată de vieți umane și o serie de traume teribile pentru femeile implicate!

Citește și Campania „40 de zile pentru viață”: Tinerii veghează în ploaie pentru a le convinge pe viitoarele mame să nu renunțe la copiii lor nenăscuți

Citește și STUDIU OXFORD. Descoperire majoră: Inima pruncului bate din a 16-a zi după concepție

Sursa: proviata.ro

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button