teoria genului

Veneția: Povești cu gay pentru copiii de grădiniță

 grande

8 februarie, Notizie ProVita

În creșele și grădinițele din Veneția s-au distribuit materiale gay-friendly, ce promovează respectivul stil de viață. Primăria a cheltuit 10.000 de euro pentru a achiziționa mii de cărți cu povești și povestiri în care personajele au orientare LGBT. Dispoziția a venit de la Camilla Seibezzi, delegata primarului Orsoni pentru politică de nediscriminare și a beneficiat de aprobarea Directorului pentru Politici Educative.

Miile de exemplare din Marea carte a familiilor, o culegere cu 46 de povești le-au fost trimise educatoarelor cu indicația că ar fi de dorit să li se citească din ele copiilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cartea prezintă povești despre familii cu părinți gay sau cu trei tătici. Una din ilustrațiile adiacente prezintă un ou mic, care poate fi clocit de oricine, nu doar de cei care l-au produs.

Cărțile au fost distribuite fără înștiințarea tuturor oficialităților care aveau competență în aprobarea demersului.

Consilierul Tizziana Agostini a declarat:

“Nu e posibil ca aceste materiale să ajungă direct în mâinile celor mici și foarte mici fără o evaluare adecvată din partea personalului competent”.

Astfel, accentul s-a mutat de pe conținutul materialelor pe necesitatea pregătirii corpului de educatori care să prezinte materialele LGBT și nu pe materiale în sine.

Personalul trebuie să fie instruit bine și metodic, urmând indicațiile trasate de programele politic-corecte ale Guvernului. Doar o strategie de atac științific programată poate tăia de la rădăcină inclinațiile naturale ale copiilor. Inducând confuzii, crize de identitate, probleme existențiale, li se impune copiilor să intre într-un tunel întunecat, fără puncte de referință, ceea ce va duce cu siguranță la o creștere a numărului de sinucideri în viitorul apropiat.

Copiii au nevoie de un sistem de repere clare și solide, nu de presupoziții ideologice. Au nevoie să știe că familie nu poate arăta decât într-un singur fel, nu în mai multe.

Deja ne aflăm în stare de asediu. Zilnic primim știri că zeci de primării decid să-și plece capul în fata ideologiei “gender”, administrațiile locale țin pasul “politicii corecte”, iar guvernele își fac un scop din a ucide familia, dând o lovitură de moarte natalității.

Sursa: Notozieprovita.it

Update 18 februarie 2014:

Datorită editorialului scris în Avvenire de către Gianfranco Amato, președinte al Juriștilor pentru viață, ministrul adjunct Maria Cecilia Guerra, a denunțat inițiativa de distribuire a cărților de educație pentru diversitate în școli a UNAR (Oficiul National pentru Combaterea Discriminării Rasiale) și a trimis o notă oficială de penalizare lui Marco de Giorgi, directorul organizației.

“Cărțile ce fac propagandă teoriei genului adresate elevilor din școlile primare și secundare sunt blocate. Lupta noastră a dus la o victorie, dar noi nu trebuie sa coborâm garda. Ceea ce este important să se înțeleagă, chiar din lumea catolică, este că nu trebuie să ne resemnăm și să rămânem tăcuți. Nu este nimic inevitabil, războaiele pot fi câștigate”, a declarat Gianfranco Amato .

Cărțile cuprinzând liniile directoare cu privire la modul de a-i face să accepte homosexualitatea pe copii și adolescenți, teoria de gen și familiile formate din doi bărbați sau două femei (denigrând familia tradițională) au fost făcute de către Oficiul National pentru Combaterea Discriminării Rasiale (organism al Președinției Consiliului de Miniștri), utilizând fondurile publice. Din acest motiv, asociația Juriștii pentru Viață a depus o plângere oficială la Curtea de Conturi.

Sursă: Notozieprovita.it


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button