avort

Urma să fie avortat, dar iată-l în brațele mele! Frumoasa poveste a bebelușului Blake

 

de Monica Kelsey

Ziua de 10 iunie 2013 a început ca orice altă zi la organizația unde lucrez, Allen County Right to Life, din Fort Wayne, în statul american Indiana. Lumea lucra la organizarea viitoarelor evenimente. Eu dădeam telefoane pentru banchetul anual din octombrie, când a sunat mobilul.

Era fiica mea mai mare, Ali. Îmi spunea că o prietenă o rugase să meargă cu ea să facă avort. Am rămas împietrită pe moment, întrebându-mă de ce fata aceea ar vrea ca fiica mea, care este împotriva avortului, să meargă cu ea. Totuși, i-am spus: „Da, du-te cu ea. O să aibă nevoie de tine”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am rugat-o, totuși, să treacă amândouă pe la mine pe la birou înainte să meargă acolo. Știam că aveam posibilități pentru a salva viața copilului. Ali a fost de acord. Organizația noastră este chiar lângă clinica de avort, iar la numai două case distanță este Hope Center, unde se fac ecografii.

I-am anunțat imediat pe toți colegii. Am început să fac un plan împreună cu Julie Perkins, Director Executiv la Women’s Health Link.

Imediat ce fetele au ajuns la noi, am acționat pentru a salva viața copilului și pe mama lui de la o viață plină de remușcări. Prietena fiicei mele a fost de acord să-și facă ecografie iar acest lucru a fost salvator. Uneori nu vedem minunile în care jucăm un rol și pierdem din vedere calea lui Dumnezeu, pentru că pierdem din vedere rezultatul final. De aceea spunea cândva Maica Theresa că Dumnezeu nu ne cere să avem succes, ci credință.

Astfel, în cele din urmă, pe 5 februarie 2014, am ajun să țin în brațe copilul care era cât pe ce să fie avortat pe 10 iunie 2013. Avea 2,25 kg și era superb. Bun venit pe lume, Blake!

Mă lupt atât de mult pentru nenăscuți, doarece și eu însămi am fost salvată când mama mea biologică și-a schimbat părerea și nu a mai făcut avort, deși fusese violată în 1972, la doar 17 ani. M-a abandonat la spital la două ore după ce m-a născut. Toată viața mi-am dedicat-o salvării altor vieți. Azi sunt medic în brigada de pompieri, iar prietenii mei sudafricani m-au numit „Fighter for Life” (luptătoare pentru viață)! Mă simt binecuvântată că am putut urma calea Dumnezeiească deschisă pentru mine de cu ani în urmă, când mama mea, o fată speriată, a făcut un gest lipsit de egoism, dându-mi viață.

De aceea, am înființat organizația Living Exceptions, din care fac parte persoane concepute în urma avortului și incestului și care promovează viața 100%, fără excepții.

Sursă: LiveAction

Te-ar mai putea interesa și:

De la un viol oribil la diamant veritabil: Povestea Monicăi Kelsey
La 14 ani, victima unui viol păstreazã copilul, în timp ce violatorul frecventează aceeași școalã


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button