familielibertate de conștiință

Un pensionar din Argeș a donat 10 mii de euro pentru copiii născuți prematur

Ion Cârstoiu, un pensionar în vârstă de 72 de ani din județul Argeș, a donat 10 mii de euro Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel, pentru secția de Neonatologie.

Bărbatul a mărturisit că a făcut acest gest deoarece, în tinerețe, a fost de acord ca prietena lui să facă întrerupere de sarcină.

„Am văzut un reportaj la televizor, că tot aşa a mai făcut cineva, a dat nişte bani ca să ajute copiii născuţi prematur, cu un incubator. Şi m-am gândit că şi eu aş putea să fac o treabă de-asta, să ajut copiii care se nasc cu probleme. Am luat legătura cu cei de la spital şi m-am hotărât să-i ajut. Puteam să mă duc în altă parte, dar am zis că eu sunt muscelean şi trebuie să ajut spitalul de aici. Asta m-a făcut ca să ajut!”, a spus Ion Cârstoiu pentru Jurnalul de Argeș.

Banii donați vor ajuta la achiziționarea a două monitoare pentru terapie intensivă și unui incubator modern. În semn de mulțumire, acestea vor purta câte o plăcuță cu numele donatorului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: doxologia.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button