valorile familiei

Toți membrii Naționalei Croației și-au donat primele de la Cupa Mondială copiilor defavorizați din țara lor

Jucătorii și personalul tehnic al echipei naționale de fotbal a Croației au făcut un gest uriaș: și-au donat copiilor croați defavorizați toți banii primiți din fondul de premiere al Cupei Mondiale.

Selecționerul Naționalei Croației, Zlatko Dalići, a anunțat pe Facebook:

Echipa națională a depus banii primiți pentru participarea la Cupa Mondială 2018 într-un fond pentru copii. Acesta va finanța vacanța copiilor care nu au văzut niciodată Marea Adriatică. Naționala Croației este alături de popor și, dincolo de victoria obținută, face tot ce poate să îl ajute. Toți copiii Croației vor putea să meargă la mare măcar 7 zile. Este puținul pe care putem să-l facem pentru cei aflați în nevoie.

El a mai scris și că performanța Croației la Cupa Mondială a dovedit cât de importantă este munca și determinarea și că succesul nu depinde de buget, stadion și alte lucruri materiale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El le-a mai transmis politicienilor croați că nu sunt bineveniți să se fotografieze alături de sportivi pentru a cîștiga capital de faimă în timp ce sărăcia și emigrația sunt în creștere în Croația fără ca aceștia să facă nimic pentru a le opri.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button