Marxism cultural

Tg. Mureș: Patronul unui restaurant – hărțuit după ce a anunțat că votează DA la referendum

Patronul restaurantului „Zeppelin Bistro” din Târgu Mureș a fost atacat verbal, jignit și apostrofat de către susținătorii cauzei LGBT, după ce pagina de facebook a restaurantului a fost publicată o postare în care se anunța susținerea și prezența la Referendumul din 6/7 octombrie.

Patronul luase decizia ca pe caserolele oferite de restaurant să fie un sticker inscripționat cu mesajul „Susțin familia! Vrem Referendum!”.

„Oameni buni, plecand de la ideea de a avea o opinie publică, fără substrat politic sau alte strategii de marketing, s-a ajuns prea departe. Aici ideea de „a susține ” (punct) s-a transformat în „a respinge / a fi împotrivă / a discrimina etc ” (total greșit). La noi e bine-venit oricine, nu am conditionat servirea spre o anumită categorie de oameni ( gay…etc) , voi ați creat acest context și apoi ați acuzat! Singurul lucru interzis la noi în local, este fumatul! Legea prevede asta , nu noi.

La fel cum am răspuns multora în privat am avut angajați aproape de toate orientările și am colaborat bine spre același scop chiar dacă susținerile erau diferite! A existat respect în opinie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ne-am exprimat public, crezând în democrație, dar nu s-a respectat, în schimb noi am tratat fiecare exprimare a celorlalți cu respect chiar și față de cei care ati jignit în privat și public, pe motivul limbajului și a degenerării discuției am fost determinați să ștergem postul, în privat am răspuns tuturor. Susținem în continuare familia compusă din bărbat și femeie bazată pe sentimente, pentru asta vom spune DA”, a scris restaurantul pe pagina sa de facebook.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button