educaţie sexuală

Sute de mii de polonezi se opun educației sexuale în școli

Polonia: Sute de mii de oameni cred că educația sexuală ÎN ȘCOLI poate provoca comportamente deviante

Conform unui amendament legislativ promovat de un ONG local, predarea educației sexuale în Polonia ar putea fi incriminată cu până la doi ani de închisoare. Acest proiect legislativ este propus de o organizație non-guvernamentală care militează împotriva pedofililor.

Inițiativa este susținută în prezent de circa 250.000 de semnatari. Persoanele care s-au declarat în favoarea acestui proiect spun că educația sexuală în școală ar putea promova un comportament sexual deviant și ar submina totodată moralitatea copiilor.

Parlamentul dorește să adopte o lege prin care comportamentul pedofil să fie incriminat cu până la doi ani de închisoare. Cei de la Fundacja Pro, organizatorii petiției, doresc să fie adăugat un nou articol prin care să se aplice aceeași pedeapsă și celor care „promovează comportamentul sexual pentru minorii sub 15 ani”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursa: ActiveNews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button