adopţie

Summit-ul Alianței România Fără Orfani: Cum ne implicăm în îngrijirea temporară sau adopția celor 57.000 de copii din sistemul de protecție socială

fara-orfani
 11 octombrie 2016

Summit-ul Alianței România Fără Orfani va fi organizat anul acesta la București în perioada 27-29 octombrie 2016 la Crystal Palace Ballrooms.

Tema Summit-ului din acest an – Nespus mai mult, are ca obiectiv principal descoperirea de modalități de implicare în viața celor peste 57,000 de copii și mobilizarea noastră, a tuturor, pentru a ne implica în îngrijirea temporară sau adopția copiilor aflați în sistemul de protecție.

La eveniment vor participa peste 500 de persoane (personalități publice, părinți adoptivi, asistenți maternali și sociali, lucrători în ONG-uri, angajați și directori ai DGASPC, clerici dar și parlamentari).

Agenda Summit-ului include dezbateri, peste 30 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali, sesiuni motivaționale alături de mărturii inspiratoare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Summit-ul va fi precedat de două pre-conferințe (26-27 octombrie) dintre care una de instruire pentru specialiști în domeniul asistenței sociale, care se adresează tuturor persoanelor care lucrează cu copiii aflați în dificultate: asistenților sociali, asistenților maternali, angajați ai DGASPCurilor și ONGurilor, părinți adoptivi sau de plasament.

Instruirea va fi condusă de Kerri Dunkelberger, director executiv pentru plasament și adopții în cadrul organizației Olive Crest împreună cu colegele acesteia, Jessica Valdez – Director de Programe de Plasament și Adoptie și Katie Takeshita, Asistent Social pentru Adopții. De-a lungul a celor peste 40 de ani de activitate, Olive Crest a ajutat aproape 1,000,000 de copii și familii în dificultate.

Pentru detalii și înscrieri accesați www.romaniafaraorfani.ro

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button