avort

SUA: Veghe pașnică la lumina lumânării în fața a 155 de clinici de avort ale Planned Parenthood

În seara aceasta, în fața a 155 de clinici de avort ale organizației Planned Parenthood din 40 de state americane are loc, pentru al patrulea an consecutiv, veghe cu rugăciune la lumina lumânărilor.

Participanții cer retragerea finanțării publice pentru organizația-gigant furnizoare de servicii de avort Planned Parenthood.

Acțiunea se desfășoară sub hashtagul #ProtestPP, care desemnează o coaliție de organizații naționale și locale pro-viață din America. Acestea cheamă la proteste împotriva celui mai mare lanț de clinici de avort din SUA și din lume.

Mai multe detalii la ProtestPP.com.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Unui fost manager Planned Parenthood i s-a spus: „Nu suntem aici să vorbim despre protejarea femeilor abuzate, ci ca să vă învățăm cum să nu fiți filmate cu camera ascunsă”

Citește și despre Scandalul traficului cu organe de copii avortați la Planned Parenthood

Fostă angajată Planned Parenthood: „Eram descurajate să raportăm situațiile foarte probabile de abuzare sexuală a minorelor”

Mărturie VIDEO. Avorturi forțate, abuz de minore și trafic de persoane la Planned Parenthood. Fostă angajată: „Se presupune că trebuia să fie alegerea ei!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button