avort

Mărturie VIDEO. Avorturi forțate, abuz de minore și trafic de persoane la Planned Parenthood. Fostă angajată: „Se presupune că trebuia să fie alegerea ei!”

Dacă mă duceam la manager și îi spuneam că ceva era în neregulă, ea îmi spunea că femeii avea să îi fie mai bine dacă face avort, nu putem face nimic în legătură cu situația ei de acasă, dar măcar îi putem oferi avortul.

Sau se întâmpla ca, împotriva protocolului nostru de lucru, posibilul abuzator să fie invitat în camera de consiliere împreună cu femeia pe care o însoțea… Veneau femei care nu vorbeau engleza. Îmi amintesc mai ales de cazul unei somaleze venită cu doi bărbați… i-am spus șefei că nu puteam fi sigură că femeia își dorea avortul, pentru că nu mă înțelegeam cu ea, iar ea se uita nervoasă numai în pământ și părea intimidată și obligată să vină la noi.

Șefa mea a venit, i-a spus bărbatului care vorbea engleza să o roage pe femeie să ne spună dacă asta vrea, el i-a vorbit în limba lor, femeia a dat din cap, șefa a spus că e în regulă și i-am făcut avortul.

Îmi amintesc de acest caz pentru că la momentul respectiv m-am gândit: „Dar se presupune că trebuia să fie alegerea ei!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Catherine Adair, fostă angajată Planned Parenthood

Organizația pro-viață Live Action a dezvăluit ceea ce pare a deveni al doilea scandal major din ultimii ani în care este implicat furnizorul de avort Planned Parenthood. Seria de mărturii video „Aiding Abuse” oferă numeroase cazuri documentate de refuz al Planned Parenthood de a se conforma legii federale, raportându-le autorităților cazurile suspecte de minore care cer servicii de avort însoțite de bărbați mai vârstnici. Aceasta a permis continuarea abuzurilor, adesea revenirea lor pentru alte avorturi și traficul de femei în scop sexual.

Conform Lilei Rose, președinta Live Action, seria de filmări arată că cel mai mare furnizor de avort din SUA și din lume, care este încă finanțat în mare parte din banii publici ai americanilor, duce „de decenii o politică de ascundere sistematică a cazurilor de abuz sexual asupra minorelor”. Situația contrastează cu aderarea foarte vocală a Planned Parenthood la campania #MeToo de combatere a exploatării sexuale a femeilor și este cu atât mai tulburătoare cu cât angajatele erau în marea majoritate femei.

VIDEO – prima mărturie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button