avort

SUA: Asociație studențească organizează marș pro-avort la care servește fursecuri în formă de bebeluș

132485

Studenții atei de la Universitatea North Georgia, reuniți în „Societatea Scepticilor”, au postat imagini din timpul unui marș de susținere a avortului. Pentru a susține mesajul pro-avort, ei au preparat și fursecuri în formă de bebeluși, pe care au fost apoi le-au „masacrat” și îngurgitat fără remușcări.

9-1-672x372

O fotografie postată pe rețelele de socializare prezintă un astfel de fursec căruia i s-a rupt „capul”, iar lângă el, mesajul:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Avortul trebuie să fie legal, pentru că este protejat prin Constituție.

13051628_1175314519168323_3443120532917737481_n

Un alt mesaj scris plasat lângă recipientele cu fursecuri spune:

Avortul trebuie să rămână legal, deoarece vaginul meu e prea drăguț ca să lase să se târască un fetus prin el.

Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din SUA, a semnat protocoale cu autoritățile școlare pentru a fi prezent în școli și în paralel își intensifică prezența și în mediul studențesc. Cu toate acestea, tot mai multe state americane au întrerupt finanțările publice pentru acest gigant după ce o amplă anchetă cu camera ascunsă a dezvăluit în vara trecută că politica comercială a Planned Parenthood includea maximizarea profiturilor prin vânzarea (ilegală în SUA) de țesuturi și organe de copii avortați, încurajând angajații să schimbe procedurile de avort cu scopul de a livra feți cât mai întregi, din care se puteau recolta la maximum organe și țesuturi achiziționate apoi la negru de companiile de biotehnologie și biofarmaceutică.

Sursa: LiveActionNews.org

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button