valorile familiei

Strigătul unei mame: „Mămicilor din România întreagă, spuneți DA!”

Va marturisesc ca sunt ingrijorata…Fetitele mele se joaca in jurul meu si glascioarele lor vesele nu reusesc sa acopere aceasta spaima, aceasta dezamagire pe care o simt de cateva zile .. Parca bat in inimi de piatra, vorbesc cu prieteni buni de altfel, si in inima lor rasuna a gol… Si ma intreb..si ce am facut in timpul in care , mamici ca mine, da, mame! au ajuns atat de departe , de orbite incat acum nu inteleg ce deserviciu fac copiilor lor , nemergand la referendum, unele chiar boicotand… ce vor face mai departe? Cand in scoli vor napadi ore de educatie sexuala obligatorii- pentru ca experienta altor tari ne arata ca aceste ore nu vor avea democratia de care s- a bucurat ora de religie…dar ce spun eu de scoli…O prietena din Franta imi trimitea programa de la o gradinita de acolo, programa a copiilor de 5 ani, am citit- o si am inlemnit…copiii erau indemnati , in joaca sa isi descopere si sa isi mangaie sexul, sa mimeze iubirea intre persoane de acelasi sex… si alte oribilitati. Deja au inceput si la noi, in unele manuale de clasa a treia sa se furiseze intunericul … Aceste mamici ce vor face, sarmanele? Vor iesi atunci la protest? Pe cine vor mai boicota? Pe cele care nu au niciun copil dar fac aceste manuale pentru bani multi? Cum vor mai privi in ochisorii puilor lor?
…Credeti ca asta nu ni se va intampla noua, probabil ca asa au gandit si persoanele de buna credinta din Occident, care au gresit prin pasivitate. Probabil ca asa credem si despre cancer sau despre moarte… Noua ni ni se poate intampla…Dar S -a intamplat si la case mai mari.

Ma adresez mamelor- care daca m-ati intreba pe mine, ar trebui sa aiba atatea drepturi de vot cati copii cresc….mamelor, primul cuvant al unui copil, Mama, nu parinte 1 si parinte 2.
Mamicilor din Romania intreaga, mergeti la vot, spuneti Da mama, Da tata. Atat, DA. Luptam pentru cel mai dulce cuvant din lume.”

Camelia Florentina via Platforma ÎMPREUNĂ

Dacă nu vreți ca în școlile românești să ajungă așa ceva la clasele primare, votați DA la Referendum (ATENȚIE! IMAGINI INDECENTE)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button