valorile familiei

Statele Unite: Guvernatorul statului Kansas a declarat în discursul de învestire că dreptul la viață este fundamentul societății americane

kansas

după LifeSiteNews.com, 12 ianuarie 2015

Sam Brownback, guvernatorul statului Kansas, ales pentru a doua oară, a declarat în discursul de învestire că dreptul la viață este fundamentul societății americane.

Om politic de primă mărime, recunoscut pentru realizările sale, el argumentează astfel:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Revitalizarea națiunii pornește prin recunoașterea valorii fiecărei persoane. Cultura noastră atinge adevărata sa valoare atunci când protejăm și încurajăm pe cei mai slabi. Fiecare viață – în fiecare etapă, în fiecare loc – are o demnitate dincolo de închipuirea noastră. Fiecare om – în special cei mai vulnerabili, copiii nenăscuți, infirmii, cei devastați de vârstă și cei aflați în deznădejde – trebuie să fie protejați prin lege, iubiți și să li se vorbească în mod repetat despre meritele și frumusetea lor incredibilă. Demnitatea egală, nemărginită și permanentă a fiecărei persoane este temelia societății noastre.”

În alegeri, Brownback a făcut față unei trădări din partea unor persoane „moderate” din propriul partid, care, datorită poziției sale pro-viață, l-au susținut pe candidatul advers, care era pro-avort.

În al doilea mandat, Brownback a promis să revitalizeze structura familiei.

„O dificultate – despre care de multe ori oamenii nu vor să vorbească, pentru că este greu de vorbit despre ea – este criza familiei”, a mai spus el, argumentând:

„Ne-am canalizat atenția pe confortul personal si pe șanse, nu pe datorii si sacrificiu. Nu acesta este drumul <spre stele>”, a spus el, referindu-se la motto-ul statului Kansas: Ad astra per aspera (Spre stele, prin dificultăți).

„Trebuie să vedem ce putem face mai bine în 2015 pentru ca să întărim familia în țara noastră. Trebuie sa înnoim civilizația noastră, pornind de la principiile Fondatorilor Americii: dragostea de Dumnezeu, dragostea de țară și dragostea de familie.”

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button