miracolul vieţii

Selfi-uri din burtică: 5 fotografii uimitoare din viața intrauterină

Sursă: National Right to Life

Mie îmi plac foarte mult fotografiile. Iubesc pur și simplu modul în care fotografiile transmit mesajul și ne ancorează în clipa de față. La centrul pentru gravide la care am fost am avut o plăcere imensă să privesc reacția viitoarelor mămici când își vedeau pentru prima oară copiii încă nenăscuți. Și chiar dacă nu pot să vă arăt și vouă aceste fotografii minunate, pot totuși să pun aici câteva imagini fantastice cu copii încă în pântecul mamei și care se găsesc pe net. Iată cinci dintre „selfi-urile” mele preferate:

 goodmorning

1) Bebelușul „Bună dimineața!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Această poză îmi reamintește de vecinul meu pe care îl salut în fiecare dimineață în drumul spre muncă. Doar că, spre deosebire de vecinul meu, această micuță persoană, mai are un drum lung de parcurs, înainte ca el sau ea să poată da cu lopata zăpada jos de pe mașină, în diminețile cu temperaturi sub zero grade.

2) Colegi în viața intrauterină

Twins1a

Twins2b

Întotdeauna mi-am dorit să am un frate sau o sora geamănă, dar nu s-a întâmplat. Aceste fascinante poze 3D cu gemeni în burtică sunt dintr-o revistă de studii științifice internaționale din Jaypee. Poți să simți dragostea doar uitându-te la ei cum se dezmiardă?

3) Zâmbărețul

smiley-300x187

Cunoști melodia lui Pharrel “Happy”, pe care toată lume dansa la Premiile Grammy? Acest micuț simte fericirea chiar înainte de naștere. Bebelușul Leo a fost recomandat pentru un articol din “The Telegraph”, deoarece zâmbetul său larg dintr-o fotografie cu ultrasunete 4D a atras atenția unei agenții de modele.

4) Cugetătorul

The-thinker-300x225

Poza acestui bebeluș a fost postată pe site-ul “BabyGaga”, într-un concurs pentru cea mai bună ecografie. Acest micuț nenăscut îmi amintește de statuia de bronz “Gânditorul”. Din moment ce acest micuț își susține bărbia în loc să-și sprijine capul, presupun că e absorbit de gânduri. Poate că se întreabă când își va face intrarea pe pământ.

4) De-a v-ați ascunselea

peekaboo

Micuțul acesta încântător arată de parcă s-ar juca în burtica mamei sale. Acum mă vezi, acum nu mă vezi!

Nu-i așa ca bebelușii din burtica sunt frumoși? Imaginile cu acești copii ar trebui să ne facă să prețuim miracolul vieții. Viața în toate etapele sale merită prețuită. Recent, o clientă din maternitatea noastră a făcut o ecografie. După programare, a scris într-un chestionar că, văzându-și bebelușul nenăscut, a realizat că nu poate opta pentru un avort. Poza bebelușului a emoționat-o și a ajutat-o să se răzgândească – aceasta este puterea pe care o fotografie o poate avea.

 

Traducere: Mihaela Dinca Ceaușescu

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button