avort

Scoțienii pro-viață au comemorat legalizarea avortului la cerere printr-o Procesiune cu Torțe

de Redacția Stiripentruviata.ro

Societatea pentru Protejarea Copiilor Nenăscuți (SPUC) a organizat joi la Glasgow Procesiunea cu Torțe în memoria celor aproape 10 milioane de copii nenăscuți pierduți în Anglia, Scoția și Țara Galilor după legalizarea avortului la cerere în 1967.

Organizatorii au declarat că a fost procesiunea cu cea mai numeroasă participare din istoria evenimentului.

Participanții s-au adunat în George Square, unde au rostit o rugăciune, apoi au străbătut centrul orașului și s-au oprit la Catedrala St. Andrew, unde a fost oficiată o slujbă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Mișcarea pro-viață nu-și pierde speranța. Vom continua să fim vocea celor nenăscuți și să lucrăm pentru reinstaurarea culturii vieții”, au mai declarat organizatorii.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button