educaţie sexuală

„ȘCOLI SIGURE” în Australia: Homosexualitatea (teorie și practică) se învață la școală. Legiferarea „căsătoriilor” homosexuale = normativizare

Părinții din Australia sunt alarmați pentru că programul SAFER SCHOOL („ȘCOLI MAI SIGURE”), considerat a fi împotriva intimidării („bullying”), dar și a discriminării, promovează homosexualitatea.

O mamă a spus că programul l-a traumatizat pe fiul ei și i-a cauzat daune emoționale. Lucille Talusan prezintă știrea din Melbourne, Australia.

William, un nume fictiv, descrie materialul video pe care a fost nevoit să îl urmărească din cadrul programului „Școli Sigure”. Este elev în clasa a 7a. Acesta spune:

În timpul lecției de educație sexuală au spus că e în regulă dacă te căsătorești cu cineva de același sex, un băiat să se căsătorească cu un băiat și o fată cu o altă fată. Apoi, am urmărit un material video indecent în care un bărbat a sărutat un alt bărbat. Avea multe scene de nuditate. M-a deranjat. Ar trebui să fie oprit, fiindcă este dureros și nu este corect.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marzena este mama lui William. Ea spune:

Le-au arătat cum să folosească niște dispozitive pe care eu, ca adult, nici măcar nu le văzusem. Le-au spus că e bine să răspundă nevoilor sexuale ale corpului lor, fapt ce este dezgustător. Nu există moralitate, nici conștiință. La un moment dat am fost nevoită să îl duc de două ori la spital. Avea palpitații și respira cu dificultate.

Părinții copilului sunt de părere că programul „Școli Sigure” face parte din planul de a proteja homosexualii de discriminare și de a-i îndoctrina pe elevi să susțină homosexualitatea și să o experimenteze. Analistul Bill Muehlenberg este de părere că programul „Școlii Sigure” face parte din planul căsătoriei între oamenii de același sex care a câștigat într-un soondaj la nivel național efectuat prin poștă. El a spus:

Odată ce se aprobă căsătoria homosexualilor, problemele nu vor înceta. Trebuie să spunem elevilor că acesta este acum un comportament acceptabil.

Însă Muehlenberg se teme că nu este vorba doar de lupta împotriva homofobiei, ci și de introducerea marxismului în societatea australiană. Fondatoarea programului „Școli Sigure”, Roz Ward, a recunoscut că este marxistă:

Unul dintre citatele ei preferate este:

„Dacă vă lăsați copiii pe seama mea, eu îi învăț nu numai cum să accepte homosexualitatea, ci și cum să devină buni comuniști.”

Pe furiș, introduce planul ei radical. Nu e vorba doar de sexualitate, ci și de idei marxiste care nu au promovat niciodată familia, credința și libertatea.

În timp ce în majoritatea școlilor din Melbourne există programul „Școli Sigure”, care îi învață de mici pe copii despre sex și pornografie, există școli creștine ca aceasta care se dedică trasmiterii unor valori creștine solide. Părinții lui William l-au transferat la o școală catolică unde nu se aplică programul „Școlii Sigure” însă încă se mai luptă să își ajute fiul să depășească trauma cauzată de acest program.

VIDEO

Sursa: Alfa Omega TV

Din culisele campaniei școlilor sigure din Australia / Știu părinții cu adevărat ceea ce vor învăța copiii lor despre universul LGBT( comunitatea lesbiană, gay, bisexuală, transgender)?

SINTEZĂ: Educația sexuală, de la Rusia Sovietică la Organizația Mondială a Sănătății. Rădăcinile bolșevice ale unor politici publice contemporane

Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale revoluției sexuale neomarxiste de azi

Mărturie peste timp: Revoluția sexuală este copilul victorios al revoluției bolșevice


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button