homosexualitate

Șase judecători obligați să oficieze „căsătorii” homosexuale demisionează

gm

LifeSiteNews.com, 31 octombrie 2014

Începând din 10 octombrie, cel puțin șase judecători din statul american Carolina de Nord au demisionat din cauză că erau obligați să oficieze „căsătorii” homosexuale. Convingerea lor este că o căsătorie poate avea loc doar între un bărbat și o femeie și au ales să renunțe la locul de muncă în momentul în care au fost obligați de către statul Carolina de Nord să oficieze „căsătorii” între persoane de același sex.

Judecătorii se numesc John Kallam Jr., Gilbert Breedlove, Bill Stevenson, Tommy Holland, Gayle Myrick și Jeff Powell (Jackson County).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pentru Stevenson, a cărui familie se baza pe venitul lui de 50.000 de dolari pe an, nu a fost o decizie ușoară.

„M-am rugat pentru asta; am cerut înțelepciune”, a declarat Stevenson pentru publicația Christian Examiner. „Cred că inimile noastre s-au lăsat conduse de grijile lumii, de dorințele noastre și în cele din urmă de intensa noastră aroganță împotriva Domnului, ceea ce reprezintă principala noastră vinovăție.”

„Am respins autoritatea absolută a Scripturii, ceea ce Părinții Fondatori ai Națiunii noastre au știut preabine să nu facă… Atât în Vechiul, cât și în Noul Testament, homosexualitatea nu este aprobată de Domnul și, din moment ce Domnul nu o face, nu aș putea face ca statul să-și dea girul pentru o relație care este în răspăr cu Scriptura”, a mai declarat Stevenson.

În alt interviu, acordat publicației Christian Post, Stevenson a mai spus următoarele despre decizia de a renunța la venitul său fără să aibă un plan de rezervă: „Nu-mi place să fac paradă de citate biblice, dar se spune: ce-i este de folos omului să câștige lumea toată dacă își va pierde sufletul? Așa că pe asta am mizat”.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button