avort

Rusia: Concursul anual „În sprijinul vieții” a salvat până acum 543 de copii nenăscuți

concurs
În fiecare an, în regiunea Penza din Rusia, se desfășoară concursul „În sprijinul vieții”, concurs la care participă persoane fizice având calitatea de medici obstetricieni și ginecologi, moașe, iar în calitate de persoane juridice, centre cu profil social și medical. Acest eveniment are ca scop îmbunătățirea situației demografice, promovarea implicării active a medicilor obstetricieni și ginecologi și a centrelor cu profil social și medical în vederea reducerii numărului de avorturi în regiune.

Obiectivul principal al concursului este de a-i sprijini pe toți cei implicați în furnizarea de servicii de sănătate și consiliere pre-natală în sensul unei implicări active în ceea ce privește informarea obiectivă a pacientelor asupra naturii și consecințelor avortului. În plus, după cum a informat biroul de presă al Ministerului sănătății publice din oblastul Penza, se dorește întoarcerea la un climat moral-spiritual favorabil vieții și promovarea valorii vieții umane, în general.

În cadrul edițiilor anterioare ale concursului participanții au reușit să salveze viețile a nu mai puțin de 543 de copii nenăscuți.

Sursa: http://www.kolybel-ekb.ru/news/V-Penze-projdet-konkurs-%ABV-zashhit

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Traducere și adaptare: Adriana Ursulețu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button