familie

România a ratat încă o ocazie unică de a discuta problema copiilor Smicală

de Camelia Smicală, Facebook

„Protecția copilului din România tine de Ministerul Muncii. Anikka Saarikko este in poze. Ea este ministru în ministerul familiei și al protecției sociale în Finlanda, deci nu aparține de Ministerul Muncii.
Întrebare :
Oare ce s-a discutat (sau s-a discutat?) despre cazul nostru?
Later edit:
Am primit informații, că Protecția Copilului din România nu a trimis nici un reprezentat la această întrunire, deși Protecția copilului face parte din Ministerul Muncii. Și nici nu s-a discutat despre cazul nostru, deși era o oportunitate uriașă. Rămâne întrebarea ce căuta ministrul finlandez pentru protecția copilului și a familiei acolo.
PS. Anikka Saarikko este unul dintre puținii miniștri care încearcă cu adevărat să schimbe ceva în bine în ministerul pe care îl conduce. Este printre puținii care sunt deschiși la dialog și este empatica. Părerea mea, este că ar fi vrut să discute pe tema noastră, dar… nu a avut cu cine. Deci, tot partea română ne-a dat cu flit. De când am întrat în politică în Finlanda, am învățat că toate tratativele și hotărârile se iau pe coridoare, în culise.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button