familie

Robert Sighiartău, secretar general PNL, „Am votat, E referendumul românilor. E în concordanță cu valorile europene”

Stiripesurse.ro anunță că secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a votat în această dimineață în Bistrița. El a scris pe Facebook:

„Am venit la referendum din respect pentru milioanele de români care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clara a căsătoriei. din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, la referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate.

Am votat pentru valorile familiei care este inima societății noastre și care dă trăinicia si viața acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele României si pentru viitorul ei.

Este un vot în perfectă concordanta cu valori europene și proocidentale pentru că familia și stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să nu le fie frică de toate dezinformările si minciunile care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum.

E referendumul lor și numai al lor. al nimănui altcuiva.

E dreptul lor suveran de a-si spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să îl respecte.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button