avort

Record mondial de participare la semimaraton stabilit de o fetiță de 6 ani ce a alergat pentru o grupare pro-viață

 

Keelan Glass a făcut la 6 ani ceva ce mulți adulți nu pot spune că au făcut sau că vor face vreodată – a alergat o jumatate de maraton în mai puțin de trei ore.

Faptul că fetița din Texas a alergat 21 de km pentru o cauză pro-viață, a făcut ca ea sa fie cea mai tânără persoană care a făcut așa ceva vreodată. Și aspiră la mai mult.

Conform The Dallas Morning News, fetița de doar 1 m și 16 kg vrea să alerge 42 de km, adică un maraton întreg, până la vârsta de 10 ani.

Pe 12 octombrie 2013, la maratonul Shoutdown Half ce se organizează în Dallas, fetița a realizat timpul de 2ore 46 minute și 31de secunde.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cum se descurcă cu o asemenea distanță?

„Dumnezeu mă ajută să continui să alerg”, a declarat fetița de 6 ani înainte de maraton, postului de televiziune KTXS. Mama ei, Tracy, ea însăși o alergătoare la triatlon, a fost acolo tot timpul.

Ea a mai declarat : „Ne-am aliniat lângă cei care dau startul pentru cursa de două ore și jumătate, iar unul dintre ei a întrebat: Câti dintre voi sunt pentru prima oară la acest semimaraton? Keelan a ridicat mâna și a fost întrebată dacă aleargă tot acest semimaraton, iar ea a raspuns : Da, uraa !”

Deci cum reușește o fetiță de 6 ani să alerge un semimaraton? Milă după milă.

Am ajuns la mila 6 (aprox. 10km) și am întrebat-o: „Cum te simți?” și ea a răspuns: „Minunat, hai să alergăm pana la 8 (aprox 13 km)”. Am zis: „Bine, alergăm până la 8” și când am ajuns acolo ,am întrebat-o iar: „Cum te simți?” și mi-a zis: „Hai, putem ajunge pâna la 10 (aprox 16 km). Și am continuat să alergăm în ritmul ei”, a spus Tracy.

The Association of Road Racing Statisticians a declarant-o pe Keelan drept cea mai tânără participantă la semimaraton.

 

Tracy a mai declarat că fiica ei nu pare să realizeze ce înseamnă recordul mondial pe care l-a stabilit, acela de cea mai tânără persoană care a alergat un semimaraton. În schimb, Keelan este concentrată pe banii pe care i-a strâns, bani pentru Centrul local pentru femeile însărcinate. Potrivit KTXS, începând cu 17 octombrie  a strâns 2.855$ pentru Pregnancy Resources of Abilene.

În timp ce cursa nu a pus restricții referitor la vârsta de participare, unii s-au întrebat dacă Keelan nu este prea mică pentru a parcurge o asemenea distantă.

Tracy a mai spus că, înainte ca Keelan să înceapă să se antreneze pentru semimaraton, ea și sotul ei au cerut părerea medicilor.

Cât despre dorința fetei de a parcurge un maraton întreg în doar 4 ani de acum, Tracy e un pic sceptică.

„Doar pentru că ar putea, nu sunt sigură că este un motiv suficient de bun să facă asta”, a declarat Tracy pentru cei de la Morning News. „În calitate de mamă, va trebui să mă documentez foarte bine înainte ca asta să se întâmple”.

Sursă: The Blaze
Traducere: Iuliana Onea
Articol preluat de pe Vremuri vechi și noi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button