viaţa de familie

Răspunde la un sondaj despre situația familiilor numeroase. Rezultatele ajung pe masa guvernului

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociația Familiilor Numeroase realizează un sondaj online despre situația economică a familiilor numeroase din România.

Ca urmare a situației economice care devine tot mai dificilă pentru familiile numeroase, ne-am propus sa facem cunoscute guvernanților și mediului de afaceri nevoile familiilor numeroase. În acest sens, am lansat un chestionar online cu 20 de întrebări despre statutul social, nivelul de trai și nevoile familiilor numeroase din România”, transmite asociația într-un comunicat primit de redacție.

Termenul de completare a chestionarului este 15 iunie 2022. Rezultatele vor fi prezentate Ministerului Familiei chiar luna aceasta, pentru că instituția pregătește o serie de propuneri legislative pentru sprijinirea familiei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fiecare familie care completează acest chestionar, are posibilitatea să exprime opinii și recomandări privind condițiile de trai ale propriei familii. 

Chestionarul este anonim și poate fi completat pe site-ul asociației http://www.asfanu.ro/chestionar.html

Asociația Familiilor Numeroase este membră a este membră a Confederației Europene a Familiilor Numeroase (ELFAC), organizație cu statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite (ONU).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button