adopţie

Rareș Bogdan: „O decizie nedreaptă a unui judecător. Pare o adevărată MAFIE. Statul a înnebunit de tot! Polițiști cu veste antiglonț pentru a lua pe sus un copil speriat?”

Rareș Bogdan și a vorbit în direct la televiziune despre situația Sorinei. În emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV, Rareș Bogdan a spus, citat de DCnews.ro:

„Știți care este avantajul nostru în democrație? Faptul că putem comenta orice, chiar și o decizie nedreaptă a unui judecător. Ceea ce am văzut eu este cea mai dură imagine văzută în ultimul timp și nu am putut privi până la capăt. Mi-au dat lacrimile. Eu am băiețel de 8 ani și în câteva ore voi fi tatăl unei fetițe. Nu se poate așa ceva. Informațiile care apar sunt cutremurătoare.

Nu înțeleg de ce directorul Protecției Copilului  din Mehedinți nu scoate niciun cuvânt până la această oră, de ce tace pe acest subiect.  Este de o gravitate absolută. Am văzut declarația tatălui fetiței, cel care o crește de 7 ani de zile. Deci după 7 ani poți să te numești tată. Acea fetiță care strigă: Mamă, mamă nu mă lăsa!

Jurnalistul a distribuit mai multe știri despre cazul Sorinei pe profilul propriu dintr-o rețea de socializare, unde a mai scris și două postări despre caz. El a scris:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Ce e cu această ticăloșie? Un copil și-așa necăjit va visa 10 ani de-acum încolo cum a fost traumatizat! Totul cu concursul statului, care stat a înnebunit de tot!! Polițiști cu veste antiglonț pentru a lua pe sus un copil speriat? După povestea sinistră din Timiș, polițiștii merg cu veste și să-și cumpere gogoși?? Ce pericol reprezenta un copil speriat? Statul acesta capturat de incompetenți a auzit ce înseamnă “interesul superior al copilului”? Cer de urgență explicații de la autoritățile (era să zic) competente! Doamna Carmen Dan, polițiștii aceia sunt subalternii dvs? Angajații de la Protecția Copilului au ceva de spus în apărarea lor?”

Într-o revenire ulterioară, Rareș Bogdan a mai adăugat:

„Informații noi care arată gravitatea acestui caz.

Sora fetiței, mai mică ca ea, este deja adoptată de familia de asistenți maternali! Pentru a nu putea avea prioritate la adoptia surorii celei mari, cei de la Protecția Copilului Mehedinți au desfăcut contractul de munca pentru asistentul maternal care deje de 7 ani (!!!!!!) o creste pe fetița și pe sora ei. Pare un caz unde încrengăturile arată o adevarata MAFIE și suntem abia la început!”

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button