Marxism cultural

Radu Baltașiu, profesor universitar: „Unii oameni nu pot trece peste eșecurile personale pe care le pun pe seama «familiei»”

de Radu Baltașiu, Facebook

Trebuie avut în vedere că unii oameni nu pot trece peste eșecurile personale pe care le pun pe seama „familiei”. Azi, în metrou, o doamnă foarte pornită „pe referendum” zicea țipat de-nțepeniserăm: „Ce intenții ascunse au ăștia? Ce intenții ascunse au ăștia, eu nu merg!!!”

După aceea sunt copilașii cu mintea prea deschisă interesat sau neinteresat, care pun întrebări „subtile” în mailuri bine compuse, cu mesajul „Boicotăm referendumul?” – propaganda de tipul „declic”, care mai întâi s-a legitimat „cu pădurile” și „Roșia montana” și-acum îți scot ochii cu ele. Îți dai seama de cum vor vota după voluptatea pe care o au când citesc cărți zise „de istorie” de tot felul de boiele în care sunt înjurați de mamă.

  1. Suntem mai puțini decât cifra oficială a votanților.
  2. Nu în ultimul rând, să nu uităm că domnișorii și domnișoarele care au jurat să apere România de vreo 10 ani și s-au specializat în manipularea rezultatelor alegerilor. Nu au mamă, nici tată, unii au trecut pe la mine pe la școală.

Orice ar fi, ce nu-și dau seama inșii aceștia care n-au stare (și rost) e că și dacă 10% dintre noi se trezesc…

Pentru a ajunge aici, poate că mai trebuie să rătăcim, ca pe faleză la Mamaia, încolonați, printre muzici de neamuri proaste (expresie aproape metafizică), șezlonguri până în buza mării, termopane și friptane.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button