libertate de conștiință

Provincia spaniolă Andaluzia impune „diktatul gender”

Provincia spaniolă Andaluzia impune prin lege „dictatura de gen” prin noi dispoziții despotice care obligă îndoctrinarea LGBT a familiilor, școlilor, a mass-media și a profesiei medicale, pentru a preveni „atitudinile fobice față de cei din comunitatea LGBT, în sfera socială, a educației, de recreere și sport, dar și în familii sau în alte domenii”, anunță site-ul osservatoriogender.it.

Regulile legislative care au fost introduse la începutul anului sub denumirea „Legea pentru garantarea drepturilor, tratamentului egal și nediscriminării persoanelor LGBTI și a familiilor lor din Andaluzia”, ​​vor fi obligatorii și pentru numeroasele școli catolice supuse reglementărilor guvernamentale.

Cei care au pus umărul la aprobarea „diktatului LGBT” au fost politicienii din majoritatea socialistă în parlament, care au readus pe tapet un proiect de lege deja luat drept model pe întreg teritoriul Spaniei. Un plan real de supunere față de agenda globalistă a teoriei de gen care a făcut ca, într-un timp relativ scurt, mai mult de jumătate din comunitățile autonome din Spania, să fie supuse acestei legi privind „protejarea” comunității LGBT.

Noile dispoziții din provincia Andaluzia, așa cum au fost dezvăluite de Lifesitenews, urmăresc reducerea la tăcere a tuturor vocilor disidente privind genul și „drepturile” LGBT, interzicând oricui „să folosească în mod repetat expresii degradante din motive de orientare sexuală, identitate sexuală sau expresii de gen, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv pe rețelele sociale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În domeniul educației, noua legislație stabilește că programele educaționale trebuie să fie „non-binare” și să NU îi învețe pe studenți că există doar două sexe. Mesajul pe care școlile vor avea sarcina de a-l promova printre elevi va fi mai degrabă că fiecare are „dreptul” de a avea sexul dorit de el.

În septembrie 2017, parlamentul spaniol a dat votul final pentru proiectul legislativ nr. 122/000097, redactat de formațiunea politică de extremă stângă Podemos și supranumit „Legea Egalității”, ce are ca obiectiv declarat apărarea minorităților sexuale și de „identitate de gen” de orice pretinsă discriminare împotriva lor. Simpla pronunțare a unei opinii care poate jigni minoritățile în cauză atrage o amendă de până la 3.000 de euro. Nimeni nu va mai putea spune nimic, nimic măcar experții și cei din mediile universitare nu vor mai putea scrie opinii care contrazic ideologia de gen sau afirmă că homosexualitatea este un comportament de risc.

Sursa: Activenews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button