criza de sarcină

Proiectul „5 mărturii video despre criza de sarcină”: Simona Mihalescu

de Redacția Stiripentruviata

Simona Mihalescu, din Rădăuți, a oferit cea de a treia mărturie video din Proiectul „5 mărturii video despre criza de sarcină”.

„Când am ajuns la doctor mi s-a spus că este foarte posibil să fie un copil cu handicap (…). Eu nu voiam să fac avort, dar eram sfătuită de cei din jur să fac acest lucru”.

Curajul ei și sprijinul primit au ajutat-o pe Simona să învingă presiunea: „M-am ținut bine pe picioare și am luat hotărârea vieții mele: să merg înainte, indiferent de ce se va întâmpla”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Experiența crizei de sarcină a inspirat-o pe Simona să-și dedice viața sprijinirii femeilor care trec prin situații similare. În 2018 a fondat Centrul „Elena” din Rădăuți, un centru care oferă sprijin pentru femei însărcinate și mame.

Recent, Simona a trecut prin durerea pierderii unui copil în timpul sarcinii. Această situație a determinat-o să se apropie sufletește de alte mame care au pierdut un copil și să creeze un grup de sprijin pentru ele.

Proiectul „5 mărturii video despre criza de sarcină” este inițiat de Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, care a înființat la București două centre profesioniste de consiliere pentru femeie în criză de sarcină.

Donează

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

RO79RNCB0082153361040001 LEI

RO52RNCB0082153361040002 EURO

RO25RNCB0082153361040003 USD

BCR Unirii


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button