criza de sarcină

Emanuel Buta: „Jeff Bezos (Amazon.com), cel mai bogat om din lume, născut de o adolescentă în criză de sarcină”

de Emanuel Buta, Facebook

La doar 16 ani, Jacklyn Gise a rămas însărcinată. Partenerul ei, care avea 18 ani, a părăsit-o după scurt timp.

Imaginea unei fete singure, însărcinată, în clasa a X-a, nu era una bună nici în New Mexico, așa cum nu este nicăieri în lume. Soluția propusă de foarte mulți pentru acest caz este avortul. Motivele sunt și pot fi multe, majoritatea de ordin material.

Cu toate acestea, cum putem noi ști ce va fi în viitor? De ce să ne gândim doar la ce ar putea fi rău sau să ne gândim că, orice ar fi, va fi ceva rău și „bietul” copil nu va avea condițiile de trai necesare ca să ducă o viață decentă?

Tânăra Jacklyn Gise l-a născut, așadar, pe Jeff Bezos, având mult curaj și, foarte important, având sprijinul părinților.

Jeff Bezos a primit această șansă de a vedea lumina zilei și a demonstrat că fiecare om poate ajunge foarte departe, indiferent de mediul sau contextul în care se naște.

El este fondator si CEO al Companiei Amazon și este în prezent cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button