criza de sarcină

Tatăl și prietenul au mințit-o că vin cu ea la ecografie, dar i-au dat bani medicului să-i facă avort / Mărturii despre criza de sarcină #111

de Redacția Stiripentruviata.ro

Tatăl și prietenul Florentinei au mințit-o că merg împreună la o ecografie și i-au dat bani pe ascuns unui medic să-i facă avort.

Florentina s-a luptat și a fugit chiar înainte ca avortul să curme viața copilului ei.

„Asistenta a țipat și le-a zis să mă lase, că dacă nu stau pe targă, nu are ce să-mi facă, că nu are cum să mă forțeze.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acesta este doar unul dintre momentele critice prin care tânăra de 19 ani a trecut în timpul crizei de sarcină.

Lupta ei cu presiunile tuturor și sprijinul Centrelor ROUA au făcut ca acum să poată ține în brațe o minune de copil – pe Filofteia.

Abonează-te și tu la canalul de Telegram Comunitatea ROUA.

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoane cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Garantăm că datele personale sau de contact ale celor care trimit mărturiile nu vor fi făcute publice decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button