Marşul pentru Viaţă

Pro Vita Iași recrutează voluntari pentru Marșul pentru Viață și Luna pentru Viață 2020

de Redacția Stiripentruviata.ro

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor dă startul campaniei de recrutare de voluntari pentru organizarea Marșului pentru Viață și a Lunii pentru Viață 2020 „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii”.

Voluntarii vor avea parte de sesiuni de formare în perioada 29 ianuarie – 29 februarie 2020 pentru a aprofunda problematica pro–viață. Formarea va constra în întâlniri tematice cu invitați din domeniu, ateliere de lucru pro-viață pe diferite teme (criza de sarcină, dependența de pornografie, traficul de persoane etc.), dezbateri pro-viață, proiecție de film și întâlniri nonformale pentru socializare.

Persoanele care doresc să se implice pot completa formularul de înscriere de pe pagina de Facebook Pro Vita Iasi până la data de 25 ianuarie 2020.

Formularul de înscriere aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De-a lungul lunii martie vor fi organizate numeroase activități dedicate vieții și familiei, care vor culmina cu Marșul pentru Viață „Pentru Viață.Pentru Părinți. Pentru copii”, care va avea loc sâmbătă, 28 martie 2020.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button