familieviralvita

Printre geniile lumii la 7 ani. Robert este puștiul minune al României care face parte din cele mai sclipitoare minți ale lumii VIDEO

La 7 ani, Robert Zicman are IQ-ul marilor savanți. La 2 ani stia tot alfabetul, iar la 3 ani invăța din manuale de știință.

La vârsta de numai 6 ani, Robert Zicman a intrat în Organizația Mensa, în rândul celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Astăzi face parte din clubul select al celor 1 % oameni geniu.

„A ajuns să studieze materia pentru bacalaureat la chimie, pur și simplu pentru că are o viteză foarte mare de a asimila și o curiozitate foarte mare. Lecțiile curg de la sine și el își dorește să învețe”, a declarat mama lui Robert pentru emisiunea „Asta-i România”(Kanal D).

Copilul are un IQ peste 160, asta în timp ce un copil normal, rar poate depăși 110.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„A trebuit să-l scoatem din școală. Deși școala din Anglia are un sistem foarte bine pus la punct. Copiii sunt puși la măsuțe și li se da de lucru diferențiat și asta chiar funcționează foarte bine, însă el trebuia să primească deja lecții cu 2 ani înainte”, a adăugat mama băiețelului.

„Un copil cu IQ 160, teoretic ar avea inteligența unui adolescent de 16 ani căruia nu i s-au frânat drumurile și nu i s-au frânt aripile. Un copil cu un IQ de 160 la 10 ani e mai mult decât matur. El își depășește maturitatea gândirii și înțelegerii. El nu are ce caută la calsa a 5-a, el ar trebui să fie în Facultate”, a declarat prof. dr. Florian Colceag.

Robert provine dintr-o familie obișnuită cu alți doi frati. Părinții Ioana și Cătalin Zicman sunt din zona Moldovei. Mama a fost cea care a remarcat că băiatul este supradotat cu o inteligență peste medie.

Sursă: Asta-iRomania/youtube.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button