familie

Prin scanarea unui bon fiscal poți să aduci „Sănătate la un click distanță” în mediul rural

Federația Filantropia vă invită să susțineți proiectul „Sănătate la un click distanță” în Campania PROFI intitulată „Un mâine mai bun” pentru a le veni în ajutor persoanelor cu probleme de sănătate din mediul rural.

Prin această campanie, rețeaua de magazine PROFI oferă suma de 1.500.000 lei care va fi distribuită proporțional celor șapte proiecte participante, în funcție de punctele acumulate.

Oricine poate vota unul dintre proiectele propuse de ONG-uri fără vreo implicație financiară, doar prin scanarea unui bon fiscal.

Alegerea se poate efectua la infochioșcurile amplasate în magazinele PROFI, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturilor realizate în perioada campaniei: 10 septembrie – 14 octombrie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft. Clasamentul se va întocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect, la nivel național.

Beneficiarii proiectului „Sănătate la un click distanță” al Federației Filantropia sunt persoanele cu venituri modeste din localități izolate din mediul rural. Unele sunt persoane vârstnice cu pensii mici, altele sunt persoane cu dizabilități sau persoane fără ocupație.

Federația Filantropia urmărește îmbunătăţirea serviciilor de sănătate pentru categoriile amintite prin intermediul telemedicinei-un proiect de consultații medicale la distanță.

Concret, Federația Filantropia împreună cu rețeaua lor de colaboratori și în parteneriat cu administrațiile locale oferă ajutor persoanelor care nu au acces la serviciile specializate ale unui medic.

Cu sprijinul lor, persoane suferind de boli cronice, care se chinuie să-și ducă boala pe picioare, au șansa la consultații, medicamente și tratament de care altfel nu ar putea beneficia.

Federaţia Filantropia este o organizaţie privată non-profit care funcţionează cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și reuneşte 23 dintre cele mai active Asociații si Fundații din Patriarhia Română.

Scopul singurei organizații de tip federativ din Patriarhia Română este de a crește impactul si eficiența acțiunilor sociale ale organizațiilor membre sau partenere și a structurilor sociale ale Bisericii Ortodoxe Române, prin integrarea lor într-un răspuns unitar, coordonat și coerent la provocările sociale actuale.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button