Marxism culturalopinii

Pretextul de care se folosește social-bolșevismul secolului 21 pentru a-și justifica și impune agenda

de Cristina Popescu, Facebook

Minoritatea homosexualilor și disforicilor de gen este scutul uman și pretextul de care se folosește social-bolșevismul secolului 21 pentru a-și justifica și impune agenda, la fel cum proletariatul a fost pretextul și justificarea comunismului de secol 19-20.

Nu cu homosexualii și trans-sexualii avem vreo luptă -ei sunt nefericiții ostatici ai acestei agende ideologice, nu autori, nu vinovați; ci cu nihilismul care se folosește de ei, acest rău care își schimbă mereu masca (socialism, marxism, comunism, troțkism, maoism, progresism) și se încăpățânează să nu mai moară.

Citește toate articolele de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button