familie

Președintele Coaliției pentru Familie spune că TVR 1 a încălcat orice normă deontologică, discutând inițiativa pentru referendum numai cu persoane care se pronunțau împotriva acesteia

Președintele Coaliției pentru Familie acuză TVR 1 de manipulare și nerespectarea deontologiei jurnalistice. La emisiunea „România 9”, difuzată miercuri, 9 august 2017, care a fost dedicată discuției despre inițiativa pentru referendum a Coaliției pentru Familie, nu a fost invitat niciun reprezentant al acesteia.

Discuția, găzduită de realizatorul Ionuț Cristache, s-a desfășurat cu șase invitați care toți se pronunțau împotriva inițiativei: Avocata Iustina Ionescu, care reprezintă organizația pro-homosexualitate Accept,  Dragoș Bucurenci, despre care se știe că este bisexual, precum și prof. Vintilă Mihăilescu și publiciștii Andrei Găitănaru și Florin Iaru care se pronunță insistent împotriva demersului Coaliției pentru Familie.

Aceasta l-a făcut pe Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie, să noteze pe profilul său de Facebook:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În acest moment la România 9 are loc un linșaj mediatic al inițiativei cetățenești și al Coaliției pentru Familie. Nimeni dintre inițiatori nu a fost invitat. TVR încalcă toate normele elementare ale audiovizualului. Cea mai grotescă emisiune despre inițiativa celor 3 milioane de cetățeni români. Doar calomnii și mizerii cinice și infantil progresiste. Este înfricoșătoare mizeria  slugărniciei televiziunii publice.


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button