familie

Povestea micuței cu sindrom Down salvată de un medic român stabilit în străinătate

La doar 6 luni, Miruna are o malformație cardiacă gravă și sindrom Down. A fost diagnosticată la naștere, însă până acum a fost refuzată pentru operație de către alți medici.

Miruna a suferit o operaţie de corecţie chirurgicală definitivă pentru malformaţia cardiacă la Spitalul Polisano-MedLife din Sibiu, unde timp de 4 ore medicii au făcut tot posibilul ca viaţa Mirunei să fie una mai bună.

,,Boala asta avansează și creează o încărcare a circulației, în primul rând a circulației pulmonare și plămânii treptat se strică. Pe urmă se ajunge la un stadiu la care operația nu se mai poate face, nu din motive tehnice, dar fiziologia este de așa natură că plămânii sunt prea deteriorati și de asta la patologia asta trebuie intervenit în primele luni, primii ani de viață cel târziu si fără tratament asta scurtează viața considerabil.”

,,Nu aveam speranțe să fie bine, dar e peste așteptările mele. Mi-era teamă groaznic de operație. Știu că doctorii au făcut tot ce au putut și ea a reacționat bine și e bine. Să fii mama Mirunei e frumos, dar e și greu. Orice copil e minunat. E minunat să ai copii, dar e greu când sunt probleme… E greu…”, a precizat mama Mirunei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: hotnews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button