familievalorile familiei

DONEAZĂ! Camelia Smicală: „Nu am reușit să plătesc [toată] amenda, dar o mare parte din ea, cu mila voastră, da. Am plătit și avansul la un avocat. Sper să reușească ceva!”

Veștile sunt bune, dar e nevoie de sprijin financiar în continuare. S-au strâns aproape jumătate din banii necesari achitării amenzii abuzive prin care justiția finlandeză o hărțuiește pe Camelia Smicală după ce soțul ei a pretins că i-a stricat imaginea dezvăluind violența la care a supus-o pe ea și pe copiii ei. Camelia Smicală explică ce a făcut cu banii strânși până acum.

Vă amintim că tocmai a fost deblocat și contul de PayPal de pe numele ei și că mai este nevoie de bani. Strângerea de fonduri nu se poate realiza pe numele ei, deoarece legea finlandeză interzice strângerile de fonduri în scop caritabil de către persoanele fizice.

Mai este mult până la suma uriașă de 17.000 de euro la care „justiția” din Finlanda a condamnat-o pe această mamă care avea de fapt nevoie de protecția statului. Pentru a nu-i face româncei probleme cu legea finlandeză, trimiteți banii în contul Alianței pentru Demnitate Națională conform indicațiilor de mai jos sau prin Pay Pal.

DONEAZĂ!

Alianța pentru Demnitate Națională
RO11BRMA0999100056229732 (RON)
Banca Românească
CIF 30919058
La detalii plată scrieți: „Camelia, Mihai și Maria

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

PayPal pentru cei care vor să doneze din afara UE:
https://www.paypal.me/cameliasmicala

Iată ce a scris de curând Camelia Smicală pe Facebook:

„Fiți binecuvântați toți cei care aveți chiar și un gând bun pentru noi!

De la domnul Iulian Capsali am primit circa 2000 de euro prin WU și restul (am înțeles că în jur de 4000 de euro)au fost trimiși în contul tatălui meu, care ii va trimite săptămâna viitoare.La aceștia se adaugă 1500 de euro trimiși de Laura Tucker și soțul ei,plus câteva alte sute trimiși direct în contul meu.

Nu am reușit să plătesc [toată] amenda dar o mare parte din ea, cu mila voastră, da. Am plătit și avansul la un avocat. Sper să reușească ceva!

Avocatul copiilor a obținut urmatoarele:
copiii vor avea voie la biserică în fiecare duminică (va amintesc că în primii doi ani nu au avut voie deloc)
singurul lucrător social cinstit, care a inițiat vizitele acasă și care făcuse cerere de anulare a condiției de plasament a fost repusă în funcție (fusese pensionata forțat).
Pe data de 12.09 la orele 14 vom avea meeting cu socialul, meeting la care vor fi prezenți atât copiii (pentru prima dată), cât și avocatul acestora.

Doamne ajută! Vă iubim pe toți! 💞 ”


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button