avort

Planned Parenthood a angajat prostituate pentru personal, donatori și oaspeți în funcții oficiale

Sursă: LifeNews

Federația Internațională Planned Parenthood (FIPP), unul dintre cei mai mari furnizori de avort din lume, a aranjat angajarea de prostituate pentru personal, donatori și oaspeți cu funcții oficiale, potrivit unor acuzații explozive apărute în presa britanică.

În luna ianuarie, Departamentul pentru Dezvoltare Internațională din Marea Britanie (Dfid) a stârnit multă vâlvă pentru acordarea a 132 de milioane de lire sterline drept ajutor pentru Federația Internațională Planned Parenthood, în timp ce investigații privind acuzațiile de abatere sexuală și corupție împotriva companiei – gigant de afaceri pentru avort – erau în curs de desfășurare.

În urma scandalului iscat, Lucien Kouakou, directorul regional al sucursalei din Africa, care a fost demis din cauza acuzațiilor, a făcut declarații explozive, inclusiv faptul că FIPP a oferit „cadouri” sexuale oaspeților la evenimentele africane timp de mai mulți ani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El a repetat aceste acuzații în documentele prezentate instanțelor de judecată din Kenya, din care reiese că sub o conducere anterioară „s-au solicitat serviciile prostituatelor pentru oaspeți în timpul funcțiilor oficiale ale organizației”.

Documentele instanței adaugă că: „Tinere voluntare din regiune au fost oferite oaspeților invitați în timpul adunărilor din Africa pentru sex sau plăceri sexuale”.

În ciuda faptului că Dfid cunoaște acuzațiile împotriva FIPP, miniștrii au acordat fonduri în valoare de 132 milioane de lire sterline printr-un program pe doi ani începând cu luna ianuarie.

Mai mult, în aprilie, Dfid a ales FIPP să conducă un consorțiu care promovează „Drepturile de reproducere sexuală sănătoasă” în șase țări în curs de dezvoltare. FIPP și organizația Marie Stopes International (implicată și ea în scandal) au primit 42 de milioane de lire sterline pentru a examina „problema neglijată” a avortului sigur în țările în curs de dezvoltare.

Afirmațiile șocante împotriva FIPP și Marie Stopes nu par să fi împiedicat Dfid să pompeze milioane de lire în ajutor extern pentru finanțarea avorturilor în străinătate – recent, Baroness Sugg, subsecretar de stat, a declarat că este „mândră” de rolul Regatului Unit în susținerea avortului în străinătate.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. Daca se comentează ceva , vad ca nu apare… Nu cred ca e o idee prea buna, din partea voastră. Multe site uri sunt citite pt ca oamenii au posibilitatea de a si spune o părere. Daca opriți aceasta posibilitate nici cititori nu vor fi multi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button