avort

VIDEO: Doctorul i-a spus că va muri dacă nu face avort. Mama a refuzat, iar copilul, un băiat, are acum 14 ani

sddefault

de Gayle Irwin, PregnancyHelpNews, 20 octombrie 2016

Chass Barker pierduse mai mult de 18 kg în primul trimestru de sarcină. Împreună cu soțul ei, Kirk, a căutat răspunsul la această poblemă și a apelat la doctorul ei ginecolog. Din păcate, acesta i-a spus că singura ei soluție pentru a stopa pierderea în greutate este avortul, altfel urma să moară.

Kirk Barker a mărturisit: „Aveam încredere în el și l-am crezut. Așa că am făcut o programare pentru avort, chiar în acea zi.”

În SUA, 0,015% dintre sarcini prezintă un risc fizic pentru viața mamei. În 1% dintre aceste cazuri, copiii sunt avortați.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În fata clinicii pentru avorturi din Tenessee, erau oameni care se rugau.

„Aceștia au pledat să nu facem avort. Noi le-am explicat ce se întâmplă din punct de vedere medical, așa că ei și-au cerut scuze și ne-au spus că se vor ruga pentru noi. Și chiar au făcut acest lucru, dar noi ne-am continuat drumul.”

După ce cuplul a intrat în acea clinică, Chass nu reușea să completeze formularele  necesare. Brusc, a luat o decizie.

„Chiar înainte de a semna ceea ce noi numim „certificatul de deces al fiului nostru”, Dumnezeu a intervenit în viața noastră”, spune Kirk Barker. „Soția mea s-a uitat la mine și mi-a spus: nu-mi pasă dacă mor, nu o sa-l omor pe fiul nostru. Așa că ne-am ridicat și am plecat de acolo. Am fost foarte fericit că plecăm și că soția nu va face avort.”

Totuși, decizia lor implica un risc foarte mare.

„Nu vroiam să o pierd pe soția mea, dar nici pe fiul meu”, continuă Kirk Barker.

Dumnezeu a căutat cu bucurie la decizia familiei. Cuplul a găsit un alt doctor și în câteva săptămâni, Chass a reușit să nu mai slăbească în mod inexplicabil. Așa că, după aproximativ 8 luni de sarcină, s-a născut Cameron, un băiețel sănătos! Iar nașterea a decurs fără complicații.

Cameron a împlinit 14 ani în septembrie.

Tatăl spune despre el că este un copil minunat. „Învață foarte mult și este extrem de inteligent. Își dorește să urmeze o carieră în domeniul informaticii și cel mai probabil va absolvi liceul la 16-17 ani. Este un băiat foarte săritor și bun cu ceilalți. Sunt extrem de mândru de el!”

Chiar dacă lui Chass Barker nu i s-a pus niciun diagnostic oficial cu 15 ani în urmă, cel mai probabil a fost vorba de Hyperemesis Gravidarum, o formă extremă a grețurilor de dimineață, care afectează cam 1 din 100 de femei gravide. Și Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a suferit de aceasta în ambele sarcini.

La câteva săptămâni după ce a fost aproape să facă avort, sănătatea lui Chass Barker a revenit la normal. În plus, întâlnirea cu cei care se rugau în față clinicii de avorturi a schimbat radical viața familiei. Nu numai că această întâlnire i-a salvat de la avort, dar i-a și adus pe calea credinței.

„Nu am crezut în Dumnezeu aproape toată viața mea”, mărturisește Kirk Barker. „Dar Dumnezeu mi-a demonstrat că greșeam și m-a adus la credință. Nu am știut cât de rătăcit eram, până ce am crezut cu adevărat. Dar a fost nevoie de mai mult decât a crede, a trebuit să fac voia lui Dumnezeu.”

„Dumnezeu vrea să-i mulțumim și când ne e bine, și când ne e greu. Dumnezeu folosește povestea noastră.”

Soții Barker au acum 3 copii și spun povestea lor oriunde și oricând au ocazia. În acest moment ei locuiesc în Texas și au vorbit în mai multe biserici și în mai multe licee. De curând organizația Texas Right to life (Dreptul la Viață Texas) a realizat un clip video cu povestea lor.

VIDEO

Kirk a înregistrat un podcast pentru portalul „Cradle my Heart”, portal dedicat sprijinii femeilor în criză de sarcină și femeilor care se confrunta cu Sindromul post-avort. Pe 2 noiembrie, va vorbi la Universitatea Texas din San Antonio. Ceea ce era cât pe-aici să fie o tragedie, a devenit, după 10 ani, un adevărat crez public către societate.

„Decizia de a înceta sarcina ne-a chinuit pentru 13 ani, chiar dacă nu am pus-o în aplicare. Ne-a frânt inimile. Am fost supărați pe noi, pe doctor. Dar când i-am încredințat Mântuitorului gândurile noastre, Acesta a alungat furia și a adus dragostea.”

„Nu ne putem întoarce în timp pentru a le mulțumi celor care se rugau în fata clinicii, așa că Dumnezeu face aceasta prin faptul că povestea noastră este o lumină pentru alții.”

Traducere: Irina Radencovici
Surse: LifeSiteNews.com, PregnancyHelpNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button